Δημιουργήσαμε το Ιατρείο Παχυσαρκίας για να αντιμετωπίσουμε με απόλυτα επιστημονικό τρόπο την παχυσαρκία , εξασφαλίζοντας στον πελάτη μας ασφαλή, ανώδυνη και μη επεμβατική απώλεια βάρους .

 

ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ

Α. DNAtest
Ο γονιδιακός έλεγχος επιτρέπει τον προσδιορισµό του πιθανού αυξημένου κινδύνου σε σχέση µε τον γενικό πληθυσμό ελέγχοντας γονίδια που επηρεάζουν:
1) την ενεργειακή λιτότητα, οικονοµία
2) την υπερφαγία
3) την περιορισμένη οξείδωση των λιπιδίων
4) την λιπογένεση και
5) την µειωµένη φυσική δραστηριότητα.

 

Β. Διατροφή
Ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός. Ο βασικός μεταβολισμός τον οποίο και μπορούμε να μετρήσουμε, η καύση δηλαδή του σώματος που χρειάζεται για να υπάρχει στην καθημερινότητα, να αναπνέει σωστά και να μην χάνει μυϊκή μάζα , θα μας οδηγήσει στις θερμίδες που πρέπει να καταναλώνετε την ημέρα και κατά συνέπεια στη σωστή διατροφική υποστήριξη. Παράλληλα μαζί με αυτό θα λάβουμε υπόψη τις αιματολογικές εξετάσεις και την έλλειψη βιταμινών που θα ζητήσουμε να κάνετε, σύμφωνα πάντα με τη γνώμη του γιατρού και εφόσον επιλέξετε να κάνετε το διατροφικό DNA test που θα προσαρμοστεί η διατροφή στα ευρήματα .

 

Γ. Ιατρικός  Θεραπευτικός  Βελονισμός
Ταυτόχρονα στην κάθε συνεδρία ο ιατρός ειδικός παθολόγος – βελονιστής εργάζεται σε τρία διαφορετικά επίπεδα
Λιπόλυση ( διάσπαση μεμβράνης λιποκυττάρων )
Βουλιμία
Ενεργειακά Κανάλια – Μεσημβρινοί (ενεργειακή εξισορρόπηση – Θωράκιση)

 

Δ.  Λιπογλυπτική
Με τα συνδυαζόμενα μηχανήματα του ΑΝΑSSA οδεύουμε τα υγρά (λίπος) των διαρρηγμένων (κυτταρική μεμβράνη) λιποκυττάρων στην λεμφική κυκλοφορία και υποστηρίζουμε παράλληλα την λιπόλυση σε όποιες περιοχές του σώματος απαιτηθεί.