Π ρ ο σ φ ο ρ ά   
Βιοδιεγερτικά   Νήματα  Έλξης  &  Πλέγμα Υδρολυμένου  Κολλαγόνου  για  ρυτίδες προσώπου

Μία καινοτόμα εφαρμογή για τη μη χειρουργική αντιμετώπιση των ρυτίδων, της απώλειας τόνου, ελαστικότητας του δέρματος καθώς και για τον επαναπροσδιορισμό του οβάλ του προσώπου.

Βιοδιεγερτικά Νήματα Έλξης:
Αποτελείται από ίνες κολλαγόνου, βιοπεπτίδια και ίνες μεταξιού, ικανά να διεισδύσουν μέσα στο χόριο, διεγείροντας τους ινοβλάστες να αναγεννήσουν νέο κολλαγόνο και να αναδιοργανώσουν τις ελαστικές ίνες, δίνοντας τόνο και άμεσο αποτέλεσμα ανύψωσης. Χαλαρώνουν τις ρυτίδες, γεμίζουν τους ιστούς δίνοντας στο δέρμα  ενυδάτωση, λείανση, φωτεινότητα και σφριγηλότητα.

Το Lift Boost Treatment by Skin System εγγυάται ένα άμεσο και μακροχρόνιο αποτέλεσμα γεμίσματος, τονώνει και ελαστικοποιεί το δέρμα, επαναπροσδιορίζει το οβάλ του προσώπου ανασηκώνοντας τη χαλάρωση του δέρματος, εξουδετερώνοντας την εμφάνιση των ρυτίδων και μετριάζοντας τις υπάρχουσες.

 

Πλέγμα Υδρολυμένου Κολλαγόνου Reticulum:
Για τη θεραπεία των ρυτίδων, την απώλεια τόνου, την ελαστικότητα και τη βελτίωση του οβάλ. Υδρολυμένες ίνες κολλαγόνου διεισδύουν στο χόριο διεγείροντας τους ινοβλάστες για την αναγέννηση νέου κολλαγόνου και την αναδιοργάνωση των ελαστικών ινών. Λειαίνει τις ρυτίδες, γεμίζει τους ιστούς χαρίζοντας στο δέρμα ενυδάτωση, απαλότητα και φωτεινότητα. 

- άμεσο αποτέλεσμα σύσφιξης
- ανόρθωση δέρματος
- γέμισμα ρυτίδων έκφρασης
- άμεση ενυδάτωση
- διέγερση της παραγωγής κολλαγόνου και ελαστίνης

Πρωτόκολλο Θεραπείας 

- Καθαρισμός  με Super Soft Cleanser
- Τόνωση  με Herbal Care Lotion
- Peeling  με Enzyme Regulating Cream  ή  AHA
- Τοποθέτηση  Plump  HA5  Υαλουρονικό Serum 
- Νήματα κολλαγόνου σε ρυτίδες & Πλέγμα υδρολυμένου κολλαγόνου
- Διείσδυση με το Cold Laser 
- Μάσκα προσώπου 
- Μασάζ με  την τελική κρέμα προσώπου  & αντηλιακή SPF 50 

Τιμή προσφοράς:  100 €