ΠΟΙΟΣ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ CO2 ΣΤΟ ΣΩΜΑ

To Co2 που υπάρχει στο σώμα μας είναι φυσικό αέριο που παράγεται από τον μεταβολισμό και αυξάνεται με την κίνηση των μυών. Ο ρόλος του είναι η διαστολή των αιμοφόρων αγγείων για περισσότερο οξυγονωμένο αίμα με θρεπτικά συστατικά στους μύες. Τέλος καταστρέφει τα λιποκύτταρα κάτω από το δέρμα.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ CARBOMAX CO2

Καινοτόμος θεραπεία με χορήγηση διοξειδίου του άνθρακα υποδορίως μέσω του μηχανήματος CARBOMAX στοχευόμενα στις περιοχές του σώματος που νοσούν.

ΠΩΣ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ

Το διοξείδιο του άνθρακα εγχέεται υποδορίως στοχευόμενα στις περιοχές που νοσούν (κυτταρίτιδα, τοπικό αδυνάτισμα, ραγάδες, σύσφιξη) σε δοσολογία, ρυθμούς ροής και πίεση έγχυσης που εκτιμάται από τον ιατρό.

ΠΩΣ ΔΡΑ

-Κυτταρίτιδα – Τοπικό Αδυνάτισμα

Δημιουργούνται λεπτές γραμμές ρηγμάτων στην μεμβράνη των λιποκυττάρων με την αντίστοιχη απελευθέρωση των τριγλυκεριδίων που περιέχονται σε αυτά και αποβάλλονται από τον οργανισμό βοηθούμενα από την λεμφική παροχέτευση. Δημιουργείται αυξημένη αιμάτωση και οξυγόνωση αντίστοιχα, άρα καθοριστική βελτίωση του μεταβολισμού.

-Ραγάδες

Η θεραπεία με διοξείδιο του άνθρακα στις προβληματικές περιοχές αυξάνει την ποσότητα των ινοβλαστών που παράγουν ίνες κολλαγόνου για την ελαστικότητα του δέρματος και την επούλωσή του. Επίσης αυξάνει την αιματική κυκλοφορία που μεταφέρει χρωστικές ουσίες του οργανισμού για την κανονική αποκατάσταση του χρώματος των ραγάδων.

ΥΠΟΣΗΜΕΙΩΣΗ

Το βέλτιστο αποτέλεσμα επιτυγχάνεται όταν η χορήγηση CO2 εφαρμόζεται επακριβώς σε σημεία βελονισμού του σώματος , από έμπειρους βελονιστές .