Ο διαιτολόγος Αθανάσιος Τσιούδας συνεργάζεται, επιτυχώς, με τα κέντρα αισθητικής ANASSA BEAUTY AND HEALTH CENTER , στη Θεσσαλονίκη και τα Γιαννιτσά, παρέχοντας εξατομικευμένα διατροφικά προγράμματα για κάθε πάθηση και ηλικία.

Ο Αθανάσιος Τσιούδας MSc Κλινικής Διατροφής (Κλινικός Διαιτολόγος) γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1985.

Είναι απόφοιτος του τμήματος ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΑΣ της σχολής ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ, του ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟΥ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.

Στη διάρκεια των σπουδών του συμμετείχε στο πρόγραμμα COSI που διεξήχθη υπό την εποπτεία του Παγκόσμιου Οργανισμού υγείας (Π.Ο.Υ). Στα πλαίσια του προγράμματος αυτού, πραγματοποίησε την πτυχιακή του εργασία με επιτυχία και τελικό βαθμό 10, με θέμα «Ανθρωπομετρικές μετρήσεις και διατροφική εκτίμηση παιδιών σε παιδικούς σταθμούς του Δήμου Θεσσαλονίκης».

Είναι κάτοχος του DIPLOMA in PRACTITIONER SKILLS FOR EATING DISORDERS AND OBESITY του Εθνικού Κέντρου Διατροφικών Διαταραχών της Μεγάλης Βρετανίας NCFED και του Κέντρου Εκπαίδευσης & Αντιμετώπισης Διατροφικών Διαταραχών, με έμφαση στις «Ψυχολογικές Παρεμβάσεις στις Διατροφικές Διαταραχές».

Έχει εξειδίκευση στην αντιμετώπιση χρόνιων και αυτοάνοσων νοσημάτων από το Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο Διατροφικής Ιατρικής (E.I.N.U.M.)

Στα πλαίσια της διαρκής επιμόρφωσης και ενημέρωσης των σύγχρονων επιστημονικών μεθόδων, έχει εργαστεί σε ακαδημαϊκό ερευνητικό επίπεδο, σε θέματα:

«Παιδί & Διατροφή στη Χιλιετία»
«Η επιστήμη της Διατροφής στην εποχή της τεκμηρίωσης»
«Παχυσαρκία: Νεότερα δεδομένα, νέες προοπτικές»
«Διατροφική Αξία και Ασφάλεια των τροφίμων»
«Η Σημασία της Παχυσαρκίας στην Εσωτερική Παθολογία»

Απασχολείται στο χώρο της διατροφής από το 2005, αναλαμβάνοντας και αντιμετωπίζοντας με επιτυχία πληθώρα σύνθετων περιπτώσεων:

  • παχυσαρκίας
  • ανορεξίας
  • αθλητικών διατροφών
  • ειδικών διαιτολογίων
  • διατροφών εγκυμοσύνης-θηλασμού και
  • κλινικής διαιτολογίας

Επιπλέον, ήταν ο ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΣ της ομάδας του αθλητικού συλλόγου ΑΡΗ, στην Α’ ΜΠΑΣΚΕΤ Γυναικών, Παίδων, Εφήβων το έτος 2012-2013, ενώ υπήρξε Διαιτολόγος/Σύμβουλος Διατροφής των ΜΑΚΗ ΓΙΑΓΙΑ και ΑΛΕΚΟΥ ΛΑΛΙΩΤΗ, Πρωταθλητών Ελεύθερης Πάλης.

Συνεργάστηκε στον ερασιτέχνη ΠΑΟΚ στην ομάδα μπάσκετ παίδων-εφήβων-κορασίδων, καθώς και της γυναικείας ομάδας του ΠΑΟΚ που αγωνίζεται στην Α1.

Στη σεζόν 2014-2015 η ομάδα Ηandball του φοίβου Συκεών που αγωνίζεται στην Α1 κατηγορία ακολούθησε τις διατροφικές συμβουλές του, μια συνεργασία που συνεχίζεται μέχρι σήμερα και έχει επεκταθεί και στις ακαδημίες της ομάδας.

Το έτος 2015-2016 εργάστηκε ως καθηγητής στα ΙΕΚ Ξυνή.

Σήμερα είναι επίσημος συνεργάτης της ΚΑΕ ΑΡΗΣ, καθηγητής στο τμήμα Διαιτολογίας στα ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ και πρόεδρος της ΕΔΔΕ (Ένωσης Διαιτολόγων-Διατροφολόγων Ελλάδος) στη περιοχή της Κεντρικής Μακεδονίας.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Τηλ.: 2310 286782
ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ Τηλ.: 23820 27777
Κινητό Τηλέφωνο κ. Αθανασίου Τσιούδα: 6974 843652
Ιστότοπος κ. Αθανασίου Τσιούδα: http://www.diatrofikiagogi.gr