Χρήσιμα Ερωτήματα


Τι εννοούμε ριζική (ηλεκτρική) αποτρίχωση με βελόνα:
Η ριζική αποτρίχωση (ηλεκτρική αποτρίχωση) με βελόνα είναι μία βασική υπηρεσία στην αισθητική όπου καλείται το κέντρο που την εφαρμόζει να απαλλάξει την ενδιαφερόμενη ή τον ενδιαφερόμενο από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα, στα σημεία του σώματος που επιθυμεί. Ο όρος ριζική είναι απόλυτος και εννοεί την οριστική απαλλαγή από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα.
Είναι δυνατή;
Για να δούμε αν μπορούμε να προσφέρουμε ριζική αποτρίχωση θα πρέπει πρώτα να διαπιστώσουμε ότι οι ενδιαφερόμενοι δεν έχουν προβλήματα διαταραχής ορμονών. Με συγκεκριμένο ερωτηματολόγιο και την αισθητική εξέταση που θα γίνει, μία έμπειρη αισθητικός μπορεί αμέσως να αντιληφθεί αν η πελάτισσα μπορεί ν΄ αρχίσει αμέσως τις επισκέψεις ή θα πρέπει να προηγηθεί μία σύντομη θεραπεία με την βοήθεια του γιατρού της. Αν πραγματικά δεν υπάρχει τέτοιο πρόβλημα τότε είναι απόλυτα δυνατή η ριζική αποτρίχωση. Σε αντίθετη περίπτωση μπορεί πάλι να ευεργετηθεί από την ριζική αποτρίχωση μόλις τελειώσει την αγωγή της στο γιατρό και να την αναλάβει υπεύθυνα το κέντρο που θα απευθυνθεί.
Με ποιο τρόπο;
Ριζική αποτρίχωση μπορεί να υποσχεθεί η κλασσική μέθοδος με την βελόνα που εφαρμόζεται από το 1875 στην Αμερική αρχικά, αλλά οπωσδήποτε και από το λέιζερ σε συνδυασμό με την βελόνα που απαιτείται για τις ανοιχτόχρωμες τρίχες. Είδατε από πότε έχει βρεθεί λύση στο θέμα ριζικής; Άρα εύκολα αντιλαμβάνεστε ότι η ριζική αποτρίχωση είναι πραγματικότητα γιατί εφαρμόζεται κοντά στα 130 χρόνια. Καταλαβαίνετε πόσα εκατομμύρια άνθρωποι σ΄ όλο τον κόσμο έχουν ευεργετηθεί με την ριζική αποτρίχωση; Μπορείτε εύκολα ν΄ αντιληφθείτε το επίπεδο υπηρεσίας ενός κέντρου που έχει όλη την υψηλή τεχνολογία στην διάθεση των πελατών του.
Από ποιους παράγοντες εξαρτάται;
Πρώτα απ΄ όλα από την γνώση του αντικειμένου. Γνωρίζει η υπεύθυνη αισθητικός τα μυστικά της αποτρίχωσης; Ξέρει να την εφαρμόσει; Να το μισό της επιτυχίας. Το άλλο μισό; Υπάρχει η τεχνολογία; Αναφέραμε προηγουμένως για λέιζερ και για Η/Υ. Πιστεύετε ότι όλα αυτά εξασφαλίζουν το απόλυτο αποτέλεσμα; Σας απαντούμε ευθέως, ΟΧΙ: Πρέπει και ο πελάτης να γνωρίσει και να αποδεχθεί το μερίδιο ευθύνης του. Ποιο είναι; Η ανταπόκριση στα ραντεβού που θα του υποδειχθούν. Για ποιο λόγο; Το τελικό χτύπημα στην ανεπιθύμητη τρίχα θα το δώσουμε σε συγκεκριμένο στάδιο της ζωής της, που αν το ξεπεράσουμε, δεν κάνουμε ολοκληρωμένη εργασία. Εκεί μόνο είναι η ευθύνη του πελάτη. Η χρονική ανταπόκριση. Τώρα πραγματικά μπορεί να γίνει υπεύθυνα ριζική αποτρίχωση, που πολύ σύντομα θα δώσει τα οριστικά αποτελέσματα.
Είναι επώδυνη;
Είναι πραγματικά μία εύστοχη ερώτηση γιατί αφορά αρκετό κόσμο που είναι ευαίσθητος στην αίσθηση του πόνου. Αυτά τα άτομα στην αρχή προσεγγίζουν τα κέντρα μας με πολλούς ενδοιασμούς γιατί πιστεύουν ότι η ριζική είναι μία υπηρεσία επώδυνη. Κατηγορηματικά τώρα πλέον δεν υπάρχει πόνος. Είτε με το λέιζερ, είτε με την φωτόλυση, είτε με την βελόνα μέσω Η/Υ, ο πελάτης δεν πονάει πλέον. Συνιστάται ανεπιφύλακτα σε όποιο ενδιαφερόμενο το επιθυμεί να μας επισκεφθεί και εντελώς δωρεάν θα του γίνει μία εφαρμογή. Η ριζική αποτρίχωση εφαρμόζεται περισσότερο από 130 χρόνια και η εξέλιξή της τα τελευταία χρόνια είναι ραγδαία. Εμείς στο ΄ΑΝΑSSA είμαστε πανελλήνια πρωτοπόροι στην τεχνολογία που διαθέτουμε. Θα πρέπει να ακούσετε τις εντυπώσεις των ξένων επισκεπτών μας για να μπορέσετε ν΄ αντιληφθείτε το επίπεδο παροχής και φιλοξενίας που προσφέρουμε στους πελάτες μας. Οπωσδήποτε αυτό είναι υποχρέωση μας.
Από ποια ηλικία αντιμετωπίζεται;
Εφ΄ όσον εμφανισθεί στην εφηβική ηλικία τότε μπορούμε άνετα να την αντιμετωπίσουμε. Όσον αφορά το έως πότε, η απάντηση είναι έως ο πελάτης, η πελάτισσα αισθάνεται την ισορροπία και ηρεμία που του προσφέρει η αισθητική. Προσφέρουμε υπηρεσίες σε θαυμάσιες κυρίες λίγο πάνω από τα 90 τους. Το 25% των πελατισσών της ριζικής έχουν εγγόνια κι αυτά τις παροτρύνουν να απευθυνθούν στα κέντρα μας. Υπάρχει καλύτερος κριτής από τα μικρά παιδιά;
Σε ποια σημεία εφαρμόζεται;
Δεν υπάρχουν σημεία του σώματος (αντρών, γυναικών) που να μην εφαρμόζεται: Μουστάκι, Παρειές, Φρύδια, Ρουθούνια, Αυτιά, Λαιμός, Αυχένας, Πλάτη, Χέρια, Δάχτυλα, Πόδια, Στήθος, Μπικίνι. Το κάθε σημείο του σώματος έχει την δική του μορφή τριχοφυΐας, τα δικά του αισθητήρια πόνου και την δική του μεθοδολογία αντιμετώπισής.
Ποιοι την εφαρμόζουν;
Ριζική αποτρίχωση ως επί το πλείστον εφαρμόζουν οι αισθητικοί με τις αντίστοιχες θεωρητικές σπουδές αλλά και με σημαντική εμπειρία στην εφαρμογή της. Είναι ουσιαστικό η επιστημονική κατάρτιση της αισθητικού συνεχώς να αναβαθμίζεται διότι η τεχνολογία αναπτύσσεται ραγδαία προς όφελος των πελατών.
Επανεμφανίζεται η τριχοφυΐα;
Η τριχοφυΐα μπορεί να εμφανισθεί σε περίπτωση που η πελάτισσα πάρει κορτιζονούχα φάρμακα, εάν στο μέλλον υπάρξει διαταραχή ορμονών και στην εμμηνόπαυση.
Τι πρέπει να γνωρίζει ο ενδιαφερόμενος;
Τα κέντρα αισθητικής είναι υποχρεωμένα να κάνουν ένα μικρό σεμινάριο στον ενδιαφερόμενο για να του δώσουν να καταλάβει τι σημαίνει έκφυση (φύτρωμα) τρίχας, από τι εξαρτάται, πώς θα εξουδετερωθεί και να του υποδειχθεί ο τρόπος συμμετοχής του στο τελικό αποτέλεσμα. Βλέπετε η ριζική αποτρίχωση για να δώσει το επιθυμητό αποτέλεσμα απαιτεί και λίγο χρόνο. Ελπίζω να σας βοήθησα στο βασικό αυτό θέμα. Έχουμε καταρτίσει οικονομικά προγράμματα για τον κάθε ενδιαφερόμενο. Εμείς στο ΄ΑΝΑSSA διαθέτουμε την γνώση, την εμπειρία, την τεχνολογία και προπάντων την μεθοδολογία εξουδετέρωσής της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας. Αυτό το γνωρίζει πολύ καλά το πελατολόγιό μας στα Γιαννιτσά και στην Θεσσαλονίκη που μας εμπιστεύεται την λύση του προβλήματός του. Δεν είναι μύθος η αντιμετώπισή της, δεν υπάρχει πλέον πόνος. Αισθανόμαστε απόλυτη ικανοποίηση όταν προσφέρουμε αυτήν την υπηρεσία και σε πελάτες μας από Θεσσαλονίκη, Γιαννιτσά, Κοζάνη, Πτολεμαϊδα, Αριδαία, Έδεσσα, Αθήνα, Γερμανία, Λουξεμβούργο, Αμερική, Αγγλία.
Απαραίτητες πληροφορίες για τα αποτελέσματα στην ΡΙΖΙΚΗ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ
Αν σας ενοχλούν αισθητικά οι ανεπιθύμητες τρίχες που φυτρώνουν στο πρόσωπο και στο σώμα, πληροφορηθείτε τα παρακάτω. Θα κερδίσετε. 1ον Αξεπέραστο πρόβλημα δεν υπάρχει. 2ον Για να το αντιμετωπίσετε σωστά, πρέπει απαραίτητα να γνωρίσετε ορισμένες ιδιομορφίες του από τους ειδικούς. 3ον Η ριζική αποτρίχωση είναι μία εξειδικευμένη υπηρεσία που εφαρμόζεται μόνο από ειδικούς, απαιτείται συνεχής ενημέρωση και πρακτική από τις αισθητικούς, γιατί συνεχώς αναπτύσσεται. Η εφαρμοστέα τεχνολογία παρέχεται σε κατάλληλους χώρους (ειδικά εργαστήρια) και πάντα με τα πλέον σύγχρονα μηχανήματα, που πιστοποιούνται από τους εγκεκριμένους οργανισμούς πιστοποίησης. Τότε πραγματικά ακολουθείτε πρόγραμμα ριζικής αποτρίχωσης, που σύντομα θα σας δώσει το ποθητό αποτέλεσμα. Ριζική Αποτρίχωση μπορείτε να κάνετε παντού: παρειές, μουστάκι, πηγούνι, αυτιά, ρουθούνια, φρύδια, λαιμός, στήθος, κοιλιά, μηροί, μπικίνι, πόδια, δάκτυλα, χέρια, μπράτσα, πλάτη, γόνατα και κοστολογείται είτε ανά εφαρμογή περιοχής, είτε με πρόγραμμα που θα σας επεξηγηθεί, είτε με χρέωση ανά 5λέπτο χρόνου εφαρμογής.

ΡΙΖΙΚΗ ΣΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

ΡΙΖΙΚΗ ΣΕ ΑΝΤΡΕΣ