Αδυνάτισμα & Εξουδετέρωση Κυτταρίτιδας με Μεσοθεραπεία Σώματος

Η μεσοθεραπεία είναι αποτελεσματική διαδικασία που συρρικνώνει ενζυμικά το λίπος και την κυτταρίτιδα.

Επεμβαίνει στο στρώμα του μεσοδερμικού (στρώμα λίπους κάτω από το δέρμα), όπου το υπερβολικό λίπος, τα οιδήματα ή η κυτταρίτιδα προκαλούν τα αντιαισθητικά προβλήματα.

Η ΜesoInstitute προσφέρει ολοκληρωμένη σειρά σκευασμάτων που δημιουργούνται ελέγχονται και αναπτύσσονται από γιατρούς και φαρμακοποιούς με την ελβετική βιοτεχνολογία και κατασκευάζονται στη Βαρκελώνη.

1η μέθοδος:

Ενέσιμη Μεσοθεραπεία από ιατρό παθολόγο – βελονιστή που εφαρμόζεται επακριβώς στα σημεία βελονισμού του σώματος και στις περιοχές που μας ενδιαφέρουν.

2η μέθοδος:

Dermapen Μεσοθεραπεία από εξειδικευμένο αισθητικό που εφαρμόζεται με μηχάνημα μικροσκοπικών βελονών στις περιοχές που μας ενδιαφέρουν.

Η μεσοθεραπεία σήμερα χρησιμοποιείται για να:

-Αφαιρεθεί το λίπος σε περιοχές όπως το στομάχι, οι μηροί, οι γλουτοί, οι γοφοί, τα πόδια, τα χέρια και το πρόσωπο.

-Μειώσει την κυτταρίτιδα.

-Συσφίξει το χαλαρό δέρμα.

-Επαναπροσδιορίσει το σώμα

Ενδείξεις:

Κατάλληλο για τοπικό λίπος στο σώμα. Κυτταρίτιδα και σκλήρυνση του δέρματος. Ιδιαίτερα κατάλληλη μετά από εντοπισμένες διαδικασίες απομάκρυνσης λίπους για σφριγιλότητα του δέρματος και επίσης μετά από υπερβολικές αλλαγές βάρους.

ΓΙΑ ΤΟ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ , Silhouette NN/15

Περιγραφή:

Το ΜesoInstitute silhouetteNN/15 είναι ένα λιπολυτικό διάλυμα που έχει σχεδιαστεί για να αδυνατίζει το σώμα. Επαναπροσδιορίζει και ορίζει το σχήμα του σώματος. Διαθέτει ειδικό μίγμα φυτικών εκχυλισμάτων, βιταμινών καθώς και ορυκτών στοιχείων που ενισχύουν τη βασική μικροκυκλοφορία όταν ενεργοποιείται η λιπόλυση. Για γυναίκες και άνδρες όλων των ηλικιών.

Αποτελέσματα:

Ενεργοποιεί τη λιπόλυση

Μειώνει το πάχος των κυττάρων του λίπους

Αποτρέπει την ανάπτυξη λιποκυττάρων

Ενεργοποιεί τη μικροκυκλοφορία

Επαναδιαμορφώνει σιλουέτα

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ drainage NN/14

Περιγραφή:

Το Μesoinstitute drainageNN/14 είναι ένας έντονος αντικυτταριδικός ,απισχναντικός ορός που έχει σχεδιαστεί για να θεραπεύει το σώμα στις περιοχές μετά ση συσσώρευσης λιπωδών κυττάρων και ανάπτυξης κυτταρίτιδας. Ειδικό μείγμα ουσιών φυτικής προέλευσης, που επεξεργάζονται με μια ειδική μέθοδο και προκαλεί την αύξηση της δραστηριότητάς τους, καθώς και συμπληρωματικές ουσίες που διεγείρουν τη μικροκυκλοφορία δίνοντας ένα εξαιρετικό τελικό αποτέλεσμα. Για γυναίκες και άνδρες όλων των ηλικιών.

Αποτελέσματα:

Ενεργοποιεί τη λιπόλυση

Μειώνει το πάχος των κυττάρων του λίπους

Μειώνει την εμφάνιση κυτταρίτιδας

Αποτρέπει την ανάπτυξη λιποκυττάρων

Ενεργοποιεί τη μικροκυκλοφορία

Επαναδιαμορφώνει την σιλουέτα

τιμή προσφοράς: 60 Ε