ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΞΙΣΟΡΡΟΠΗΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΣΗΣ

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΣΕΙΡΑΣ
Μια συγκεκριμένη σειρά για ακάθαρτα, μικτά δέρματα και εκείνα με ατέλειες (διασταλμένους πόρους, λάμψη, εξογκώματα και ατέλειες), η οποία εξισορροπεί την έκκριση σμήγματος, λειαίνει και καθαρίζει την υφή του δέρματος, εξασφαλίζοντας μια επιδερμίδα χωρίς λάμψη διάρκειας μιας ημέρας.

ΙΔΑΝΙΚΟ ΓΙΑ
• Τόσο τα νεαρά όσο και τα ώριμα δέρματα σε συγκεκριμένες χρονικές στιγμές, με ημιδιαφανές, εύκολα ερεθισμένο δέρμα που πάσχει από υπερκερατίνη, μαύρα στίγματα και κηλίδες, υποδόρια σπυράκια, απροσδόκητα ξέσπασμα ακμής. Το δέρμα φαίνεται λαμπερό. • Η ισορροπία συνιστάται επίσης ως SOS για όλους τους τύπους δέρματος που έχουν προσβληθεί από ατέλειες σε συγκεκριμένες χρονικές στιγμές, που προκαλούνται από στρες, γενετική προδιάθεση ή ορμονικές ανισορροπίες.

ΣΤΟΧΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ
Για την καταπολέμηση της υπερβολικής έκκρισης και συνεπώς της λαμπερής λιπαρής εμφάνισης, της υπερκερατινοποίησης με την εμφάνιση κηλίδων και της πάχυνσης του δέρματος, της εξάπλωσης βακτηρίων που οδηγούν σε μαύρα στίγματα και για την πρόληψη της αντιδραστικότητας. Η ισορροπία λειτουργεί αισθητικά με: απολέπιση, καθαρισμό, απορρόφηση, έλεγχο λιπαρότητα, καταπραϋντική και ενυδατική.

Trial Face Kit: 34 €

επιστροφή