Νέα Αγγλική μέθοδος μόνιμου μακιγιάζ που εφαρμόζεται με άριστης ποιότητας σύγχρονο μηχάνημα, με ειδικευμένες βελόνες μιας χρήσεως, υπo-αλλεργικά χρώματα υψηλών προδιαγραφών παρασκευής, καθώς και τοπικά αναισθητικά για ανώδυνο αποτέλεσμα κατά τη διάρκεια της θεραπείας. Δερμογράφος ευφυΐας υψηλής τεχνολογίας έχει τις επιμέρους ρυθμίσεις του προγράμματος για τα φρύδια, τα μάτια eye-liner, τα χείλη, καθώς και τη συχνότητα της βελόνας που προσαρμόζεται αυτόματα ανάλογα με τη δομή και την ανεκτικότητα του δέρματος. Αξιοποιήστε την ομορφιά του προσώπου σας, τονίζοντας το χρώμα και το σχήμα στα φρύδια, τα μάτια και τα χείλη σας. Μπορείτε να διορθώσετε τυχόν ατέλειες του προσώπου σας και να αναδείξετε τα φυσικά χαρακτηριστικά σας...!!!! Το μόνιμο μακιγιάζ δίνει αποτέλεσμα με μεγαλύτερη διάρκεια στον χρόνο. Μικροχρωμάτωση δέρματος που επιτυγχάνεται με μικροβελόνες και δερμογράφο. Με τις μικροβελόνες ενχύουμε χρωστική στο δέρμα έως ότου πετύχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Με το μόνιμο μακιγιάζ δημιουργούμε φρύδια - χείλη - eyeliner, camouflage, δερματοστιξία κεφαλής, paramedical tattoos, camouflage θηλής και θηλαίας άλω.

Η τεχνική είναι απλή, ασφαλής, πρωτοποριακή και ενισχύει τη φυσική σας ομορφιά. Εξοικονομήστε χρόνο και εμφάνιση κάθε μέρα όλη μέρα..!!!! Χαρείτε άφοβα δραστηριότητες που τυχόν σας αγχώνουν...Τέρμα πια στα μολύβια που ιδρώνουν και εξαφανίζονται...ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ..!!!!!

Γραμμές Ματιών από 300 € τώρα 250 €, Φρύδια από 350 € τώρα 300 € (μέθοδος τρίχα-τρίχα), και Χείλη περίγραμμα και γέμισμα από 350 € τώρα 300 €. Συμπεριλαμβάνονται 2 εφαρμογές (στις παραπάνω τιμές) και η ειδική επουλωτική κρέμα που θα σας δοθεί μετά το τέλος τις 1ης συνεδρίας.(+20 € για το τεστ ευαισθησίας (αλλεργίας) που είναι απαραίτητο πριν από το tattoo). Τιμές χωρίς Φ.Π.Α.

Τι είναι το μόνιμο μακιγιάζ;
Είναι ένα είδος τατουάζ που γίνεται συνήθως στα φρύδια, στα χείλη ή στα μάτια. Με την βοήθεια ειδικού μηχανήματος τοποθετούμε χρωστικές ουσίες (φυτικές) στο επιφανειακό στρώμα του δέρματος. Οι χρωστικές θα παραμείνουν στο δέρμα για 2 έως 4 χρόνια για να σβήσουν σταδιακά. Σκοπός του μόνιμο μακιγιάζ είναι η βελτίωση, αξιοποίηση και αποκατάσταση των φυσικών χαρισμάτων του προσώπου σας.
Σε ποιους απευθύνεται και ποιοι επιλέγουν το μόνιμο μακιγιάζ;
  • Πολυάσχολοι άνθρωποι με ελάχιστο χρόνο για να εφαρμόζουν καθημερινά κάποιο μακιγιάζ
  • Άνθρωποι με κινητικά προβλήματα
  • Αυτοί που υποφέρουν από αλωπεκίαση
  • Αυτοί που έχουν αραιά ή καθόλου φρύδια ή βλεφαρίδες
  • Αυτοί που επιθυμούν να διορθώσουν ασύμμετρα φυσικά χαρακτηριστικά
  • Γυναίκες και άντρες που λαχταρούν να φαίνονται τέλειες/τέλειοι όλες τις ώρες
  • Γυναίκες που είναι αλλεργικές στο κλασικό μακιγιάζ
  • Γυναίκες που θέλουν να τονίσουν το βλέμμα τους ή το σχήμα των χειλιών τους
Πού εφαρμόζουμε το μόνιμο μακιγιάζ;
Στα φρύδια, στα χείλια και στα μάτια (eye-liner).
Έχει επιπτώσεις στην τριχοφυΐα των φρυδιών ή των βλεφαρίδων;
Η εισχώρηση τις χρωστικής γίνεται πιο επιφανειακά από τις ρίζες των τριχών ή των βλεφαρίδων επομένως, δεν πρόκειται ποτέ να προκαλέσει τριχοφυΐα στα φρύδια ή στις βλεφαρίδες σας.
Θα πονέσω;
Υπάρχουν ειδικές τοπικές αναισθητικές αλοιφές που εφαρμόζουμε πριν, αλλά και κατά τη διάρκεια της διαδικασίας του tattoo, με σκοπό να μειώσουμε τον πόνο στο ελάχιστο.
Γιατί χρειάζονται 2 συνεδρίες;
Κατά τη διάρκεια της επούλωσης θα σας δοθεί μια ειδική επουλωτική κρεμούλα που θα την εφαρμόζετε έως ότου επουλωθεί πλήρως το δέρμα σας. Όταν χρησιμοποιείτε την κρεμούλα θα διαπιστώσετε ότι αφαιρούνται μερικά κομματάκια από το χρώμα. Αυτό συμβαίνει γιατί η επιδερμίδα ανανεώνεται συνεχώς και αποβάλει τα νεκρά κύτταρα επομένως, όταν γίνει πλήρως η επούλωση ίσως (εξαρτάται από τον οργανισμό και την ποιότητα του δέρματος) να υπάρχουν κάποια κενά. Αυτός είναι και ο λόγος που εφαρμόζεται η δεύτερη συνεδρία.
Σε ποιους δεν επιτρέπεται η εφαρμογή του μόνιμου μακιγιάζ;

Σε άτομα με Βηματοδότη, σε Αιμορροφιλικά άτομα, σε Έγκυες και Μητέρες που θηλάζουν, σε άτομα με Ηπατίτιδα C, σε ασθενείς που έχουν υποβληθεί σε Ακτινοβολία/Χημειοθεραπεία για 5 εβδομάδες πριν ή μετά τη θεραπεία (εκτός αν χορηγηθεί Ιατρική άδεια).

Επίσης, σε επιληπτικούς που έχουν βιώσει μια κρίση τα τελευταία 2 χρόνια, σε άτομα που λαμβάνουν Βαρφαρίνη (ισχυρό αντιπηκτικό), σε άτομα με μη ρυθμισμένο Διαβήτη και σε άτομα υπό την επήρεια αλκοόλ ή ναρκωτικών.